100 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Slatina, în cadrul Zilelor Oraşului

Data:

Share post:

100 de cupluri din Slatina care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate, duminică seara, de primarul Emil Moţ, în cadrul evenimentului Gala Seniorilor.

Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Emil Moţ le-a mulţumit pentru exemplul pe care îl dau societăţii actuale, adăugând că urmaşii lor trebuie să înveţe ceea ce înseamnă familia.

„A fost foarte emoționant, în primul rând, pentru că în anul acesta, Primăria Municipiului Slatina a premiat 100 de cupluri care au făcut în anul 2023, 50 de ani de căsătorie. Este un lucru foarte, foarte important. După cum le-am spus și dânșilor, din punctul meu de vedere, familia este motorul societăţii. Ei sunt bunicii și părinții părinţii noştri și ne-au învățat și pe noi, care suntem urmaşii lor, ce înseamnă familia.  În seara asta, Primăria Municipiului Slatina le-a arătat respectul cuvenit acestor oameni, pentru cei care au pus bazele familiei și, implicit, bazele societății în care trăim noi astăzi. Așa că vreau să le urez încă o dată la mulți ani, să fie alături de noi cât mai mult timp și să ne învețe în continuare și pe noi, și pe copiii noștri, ce înseamnă o societate unită, ce înseamnă o societate bună și, bineînțeles, ce înseamnă familia”, a declarat Emil Moţ.

Evenimentul a fost prezentat de actorul Andrei Duban. La final, seniorii au primit în dar un moment artistic susţinut de Gabriel Dorobanţu.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...