30 de zile de arest pentru autorul dublei crime din Timișoara. Cum s-a întâmplat oroarea (VIDEO)

Data:

Share post:

În urma audierilor de vineri, care au durat mai multe ore, judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 38 de ani care a omorât doi bătrâni, de 75 şi 78 de ani, cu scopul de a-i tâlhări. Acuzaţia principală care i se aduce este omor calificat și tâlhărie calificată.

Bărbatul de 38 de ani, suspectat că a ucis doi bătrâni din Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Timiş. Acesta este acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a transmis, vineri, într-un comunicat de presă, că bărbatul care a ucis doi bătrâni din Timişoara este acuzat de omor calificat (săvârşit pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei alte infracţiuni şi comis asupra a două persoane) şi tâlhărie calificată.

Cum s-a întâmplat oroarea

”În fapt, s-a reţinut că, în data 27 iunie 2023, în jurul orei 22:48, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor situat în Piaţa Ţepeş Vodă din municipiul Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho – fizice determinată de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele – soţ şi soţie, pentru asigurarea posibilităţii de a sustrage sume de bani şi bunuri din apartament.

În contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor cu un cuţit luat din mobila de bucătărie din casă, după care, prin folosirea cuţitului în scop de ameninţare, şi-a asigurat scăparea şi fuga de la locul faptei, în prezenţa unor martori, având asupra sa suma de bani şi două terminale mobile luate din apartamentul victimelor, inculpatul fiind identificat şi prins ulterior de organele de urmărire penală, în data de 29 iunie 2023, pe raza municipiul Timişoara”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...