30 de zile de arest pentru autorul dublei crime din Timișoara. Cum s-a întâmplat oroarea (VIDEO)

Data:

Share post:

În urma audierilor de vineri, care au durat mai multe ore, judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 38 de ani care a omorât doi bătrâni, de 75 şi 78 de ani, cu scopul de a-i tâlhări. Acuzaţia principală care i se aduce este omor calificat și tâlhărie calificată.

Bărbatul de 38 de ani, suspectat că a ucis doi bătrâni din Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Timiş. Acesta este acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a transmis, vineri, într-un comunicat de presă, că bărbatul care a ucis doi bătrâni din Timişoara este acuzat de omor calificat (săvârşit pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei alte infracţiuni şi comis asupra a două persoane) şi tâlhărie calificată.

Cum s-a întâmplat oroarea

”În fapt, s-a reţinut că, în data 27 iunie 2023, în jurul orei 22:48, după ce ar fi intrat în apartamentul victimelor situat în Piaţa Ţepeş Vodă din municipiul Timişoara, cu acceptul acestora, cu scopul obţinerii unei sume de bani cu titlu de împrumut, pe fondul refuzului şi a stării psiho – fizice determinată de consumul de droguri, inculpatul ar fi lovit victimele – soţ şi soţie, pentru asigurarea posibilităţii de a sustrage sume de bani şi bunuri din apartament.

În contextul în care a constatat că fusese iniţiat un apel video de pe telefonul victimelor şi există posibilitatea identificării sale, inculpatul ar fi procedat la uciderea victimelor cu un cuţit luat din mobila de bucătărie din casă, după care, prin folosirea cuţitului în scop de ameninţare, şi-a asigurat scăparea şi fuga de la locul faptei, în prezenţa unor martori, având asupra sa suma de bani şi două terminale mobile luate din apartamentul victimelor, inculpatul fiind identificat şi prins ulterior de organele de urmărire penală, în data de 29 iunie 2023, pe raza municipiul Timişoara”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...