5 avantaje pentru achiziționarea un dozator de apă cu bidon

Data:

Share post:

Dorești să cunoști ce avantaje sunt în achiziționarea unui astfel de dozator apă ?

Citește acest articol pe care l-am structurat în niste sfaturi și îndrumări practice care te vor ajuta să iei decizia potrivită pentru casa/biroul tău.

Dozatoarele de apă au fost inventate în anul 1906 atunci când populația globală consuma apă contaminată sj oamenii dezvoltau diverse probleme de sănătate.

În tot acest timp, acestea au progresat și pe piață libera se pot regăsi o mulțime de soluții practice.

 

  1. Costuri reduse pe termen lung

 

Întrucât pentru apa la bidon se achiziționează o cantitate mai mare costurile cu transportul și manipularea sunt reduse cu aproximativ 20%, ceea ce în timp, respectiv ani de zile se poate ajunge la zeci de mii de lei economisiți. De acest aspect puteți beneficia decât dacă aparatul este achiziționat. În regim de închiriere preturile pot creste vertiginos.

Recomandăm achiziționarea unui abonament de la o firmă specializată care poate  reduce costurile și mai mult pe bază de contract anual sau chiar timp mai îndelungat.

 

 

  1. Protecție apă caldă pentru copii

 

Pentru a putea face o cafea sau un ceai aproape toate modelele disponibile de pe piață au și posibilitatea de a face apa caldă la 80-90 grade celsius, iar pentru a proteja persoanele vulnerabile sau copiii acestea prezinta un buton adițional cu scopul de a evita opărirea sau accidente cu apă fiartă.

Desigur aceste robinete se pot schimba în caz de uzură iar daca clientul nu dorește aceasta facilitate se poate instala un robinet normal, dar acest aspect nu este recomandat.

 

  1. Apa rece și caldă disponibila imediat

 

În mod normal apa rece trebuie să stea cel puțin jumătate de ora în frigider sau pentru apa caldă câteva minute pe aragaz. Deoarece trăim într-o epoca în care oamenii au din ce în ce mai puțin timp din cauza vitezei cu care ne deplasăm, o apă rece este binevenită vara iar dimineața o apă caldă pentru cafea sau un ceai cald.

Acest tip de dozator apă funcționează similar cu un frigider, pe bază de freon care răcește constant apa fară a produse zgomot considerabil . În schimb pentru apa caldă este folosită o rezistentă care aduce temperatura apei la un nivel de 80-90 grade celsius și cu ajutorul unei pâlnii speciale când apa este consumată aceasta este imediat înlocuită și încălzită din nou.

 

  1. Frigider incorporat în partea de jos (în cazul unor tipuri de dozator de apă)

 

Pentru modelele cu bidon deasupra, anumite brand-uri au montat un mini frigider pentru a beneficia de sistemul cu freon deja implementat și pot fi depozitate recipiente în acesta pentru a le păstra la temperatura intre 2 și 7 grade celsius.

Aceasta opțiune este foarte utilă pentru un spatiu de birou întrucât spațiul convențional din frigiderul de la bucătărie poate fi deja plin.

Aceasta opțiune este benefică și pentru uz casnic deoarece spațiul adițional este util atât diverșilor membri ai familiei dar și vara când este nevoie de cât mai multă apă rece.

 

  1. Lipsa căratului săptămânal de bax-uri

 

În mod normal, firma specializată pentru  livrarea bidoanelor de apă ți le poate aduce direct la casa/biroul tău și le poate așeză direct în spațiul de depozitare. În acest sens, căratul săptămânal de la mașină către locație este eliminat, un ajutor real mai ales pentru persoanele care locuiesc sau lucrează într-un bloc cu etaje multiple.

În ceea ce privește montarea bidonului de 19 litri pe aparat, daca anumite persoane nu pot ridica efectiv bidonul din cauza greutății, unele modele de dozatoare cu bidon au varianta cu montaj sub dozator, cu access facil și cu o pompită care dozează apa către rezervoare pentru a fi răcită și încălzită. Acest aspect elimina necesitatea de a ridica 19 kg și bidonul doar trebuie împins în partea de jos a acelui aparat de apă.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...