PANICĂ într-un cartier din Constanţa! Oamenii au ieşit din case convinşi că vine un cutremur (VIDEO)

Data:

Share post:

Mai mulţi locuitori ai unui cartier din Constanţa au ieşit în stradă, seara trecută, convinşi că producerea unui cutremur este iminentă.

Panică în cartierul Henri Coandă din Constanța, sâmbătă seara. Mai multe persoane au ieșit din locuințe pe Aleea Zmeurei. Și nu doar atât! Mai mulți oameni au avut chiar și atac de panică.

CITEŞTE ŞI: Consumul de carne sintetică ar putea fi aprobat de UE

Motivul este unul…suprinzător! Mai mulți locuitori ai cartierului, impactați de tragedia din Turcia au ieșit afară din locuințe panicați de un cutremur care s-ar produce, după părerea lor, și la Constanța.

Persoanele susțin că au ieșit din case în urma unei ştiri care anunța că se va produce un cutremur.

La fața locului a intervenit mai multe echipaje SMURD, descarcerarea şi o autospecială pentru transport victime multiple.

De asemenea și mai multe echipaje de jandarmi au patrulat prin cartier.

Un bărbat care a sunat la 112 a fost amendat de poliţişti.

„La data de 11 februarie, în jurul orei 21.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuințe de teama unui eventual cutremur.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.

Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea și liniștea publică.

După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul  care a apelat SNUAU 112”, transmite IPJ Constanţa.

Articole similare

Peste 11.000 de porci au fost ucişi după confirmarea unui focar de pestă porcină africană, la o fermă din Olt

Peste 11.000 de porci au fost sacrificaţi de inspectorii DSVSA Olt după confirmarea unui focar de pestă porcină...

NEREGULI majore descoperite de Autoritatea Națională pentru Siguranța Alimentelor la produsele lactate vândute pe piața din România

Controale făcute de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) în perioada 16-29 martie au scos...

Băieţelul din Gorj care ar fi fost vândut în Germania, adus în România

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) a anunţat că băieţelul în vârstă de şase ani...

Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte

Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de...