Emil Moţ şi Marius Oprescu, întâlnire cu slătinenii din cartierul Progresul: Blocurile construite după ’90 vor fi anvelopate, iar parcarea de pe strada Teiului va fi dată în folosinţă la finalul lunii

Data:

Share post:

Primarul Emil Moţ și președintele CJ Olt Marius Oprescu au discutat, joi, cu locuitorii din cartierul Progresul despre anveloparea blocurilor construite după 1990 și condițiile privind închirierea locurilor de parcare în noua parcare de pe strada Teiului. Moţ a subliniat importanța feedback-ului comunității pentru evoluția municipiului Slatina.

Primarul Emil Moţ şi preşedintele CJ Olt Marius Oprescu au avut o nouă întâlnire cu slătinenii, joi, de această dată cu cei din cartierul Progresul.

Printre temele abordate s-a numărat anveloparea blocurilor de locuit construite după anul 1990.

„În această seară, am fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul.

Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina.

De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990”, a declarat Emil Moţ.

Totodată, edilul le-a explicat oamenilor care sunt condiţiile pentru a închiria un loc în noua parcare puzzle de pe strada Teiului din cartier.

„Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă.

Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile și aduc o contribuție semnificativă în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina”, a mai afirma edilul.

Articole similare

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...

Băiat de 14 ani, arestat preventiv după ce ar fi violat o fată de 13 ani. Este acuzat şi de pornografie infantilă

Un adolescent de 14 ani din judeţul Hunedoara a fost arestat preventiv după ce a violat o fată...

Maşină înfiptă într-un bloc, la beţie, de un şofer fără permis

O maşină condusă de un şofer băut a intrat în zidul unui bloc de locuinţe din Deva. Şoferul,...

Adolescent condamnat după ce şi-a ucis cu sălbăticie străbunica

Un adolescent în vârstă de 17 ani își va petrece următorii nouă ani într-un centru de detenție după...