Simona Halep și-a făcut o schimbare radicală de look. Sportiva a spus adio părului blond, iar fanii abia au recunoscut-o: „Wow! Superb!” – FOTO

Data:

Share post:

Simona Halep și-a făcut o schimbare de look, iar fanii abia au recunoscut-o. Tenismena a mers la salonul de înfrumusețare și și-a schimbat complet culoarea părului.

Simona Halep a simțit nevoia de o schimbare radicală a look-ului și s-a lăsat pe mâna lui Sorin Stratulat, hairstylist-ul vedetelor din România. Tenismena a fost foarte încântată de rezultat, iar la final s-a fotografiat alături de haistylist.

Simona Halep a renunțat la părul blond pentru o nuanță de brunet. Internauții nici nu au recunoscut-o în primă fază, dar după câteva momente, când și-au dat seama despre cine e vorba, au complimentat-o.

„Ce bine îi stă asa! Felicitări!”, „Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!”, „Doi frumoși”, „Perfectă”, „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă”, „Ce frumoasă”, „Wow”, „Superb”, au scris internauții la fotografiile cu schimbarea de

Simona Halep a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul an, din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată. Luna trecută, Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, iar ea a avut o primă reacție.

După ce luna trecută Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, în cazul scandalului de dopaj al Simonei Halep, sportiva a avut o primă reacție.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. (…) Abia aștept să mă întorc în circuit”, a transmis Simona Halep, potrivit euronews.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...