Șofer turc prins cu canabis, la Frontiera Calafat. Ce le-a spus polițiștilor despre proveniență

Data:

Share post:

Poliţiştii din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, marți, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, cantitatea de 12,75 grame substanță vegetală uscată, de culoare verde sub formă de muguri, cu un miros înțepător, suspectă a fi canabis.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 53 de ani, conducând un autocamion, care transporta diverse bunuri.

„În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un compartiment din bordul cabinei, două plicuri transparente, de mici dimensiuni, în care se afla o substanță vegetală uscată, de culoare verde, sub formă de muguri, cu un miros înțepător, suspectă a fi canabis.

S-a procedat la ridicarea celor două plicuri, cantitatea totală fiind de aproximativ 12,75 grame.

În cadrul cercetărilor, șoferul a declarat că a achiziționat cele două plicuri pentru consum propriu de la o persoană necunoscută, când se afla într-o parcare de pe terioriul Bulgariei”, arată Poliția de Frontieră.

Ulterior, a fost solicitat spijinul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Calafat, care au procedat la testarea cetățeanului turc cu dispozitivul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul s-a ales cu dosar penal, iar întreaga cantitate de substanță vegetală a fost înaintată împreună cu documentația către DIICOT-ST Craiova.

Articole similare

Lumina Sfântă, adusă de la Ierusalim cu avionul

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, de părintele arhimandrit...

Data alegerilor prezidențiale, modificată din nou. Motivul pentru care PSD și PNL ar urma să ia această decizie

Data alegerilor prezidențiale ar urma să fie schimbată din nou. De data aceasta, coaliția PNL-PSD ar urma să...

Astăzi se sărbătoreşte Ziua mondială a libertăţii presei

Astăzi, 3 mai, este sărbătorită Ziua mondială a libertăţii presei. În acest an aceasta este dedicată importanţei jurnalismului...

Un liberal, fost director de șaormerie și șef la salubritate în Craiova, numit la conducerea Oficiului pentru Licenţă Industrială

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit miercuri pe Flavius-Adrian Sirop în funcția de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de...