Un bărbat, care făcut închisoare pentru că şi-a ucis mama, a comis o altă crimă

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru că și-a ucis mama, a omorât acum și un vecin de bloc. Agresorul a recurs la acest gest pentru că victima întârziase să îi înapoieze o datorie de 2.000 de lei.

Victima, un bărbat de 60 de ani, a fost găsită decedată de către frate care a și alertat autoritățile. Crima s-a petrecut duminică dimineață, într-un bloc de garsoniere din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Victima și agresorul se cunoșteau, fuseseră în trecut vecini de bloc, și se aflau în plin scandal din cauza unei datorii neachitate la termen.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul găsit mort a fost înjunghiat pentru că nu-i restituise criminalului suma de 2000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut pentru o scurtă perioadă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul are antecedente penale. În anul 1997 și-a ucis mama, pentru această faptă fiind condamnat la 25 de ani de închisoare. În 2014 a fost liberat condiționat din închisoare.

Articole similare

Tradiția de 1 Mai reînvie în Pădurea Strehareți: Slătinenii au luat cu asalt zona de agrement (FOTO)

Slătinenii au luat cu asalt, de 1 Mai, Pădurea Strehareţi, unde municipalitatea le-a pregătit surprize culinare şi muzicale. Este...

Birou notarial pentru oraşul Piatra-Olt şi comunele din zonă

De marţi, orașul Piatra-Olt se bucură de primul birou notarial din localitate. La solicitările locuitorilor din această zonă,...

Alegerile prezidențiale, devansate. Legea a fost promulgată de Iohannis

Alegerile prezidențiale au fost devansate, iar decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 alin. (1) din Legea...

1 Mai, la Pădurea Strehareţi. Surprizele pregătite de Primărie pentru cei care vor să-şi petreacă ziua în acest loc de agrement

Slătinenii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, să petreacă ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareţi, unde municipalitatea...