O femeie a făcut o avere returnând în magazine produse pe care le fura

Data:

Share post:

O femeie a reușit să facă o avere de sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le furase din magazine și încasarea rambursărilor pe produse. Narinder Kaur a desfășurat escrocheria la „scară industrială”, înșelând mai multe magazine cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, scrie LADBible.

Kaur, care folosea, de asemenea, numele Nina Tiara, a făcut din fraudă „o carieră cu normă întreagă”, a declarat Parchetul Coroanei. În patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Anchetatorii au deschis un dosar împotriva femeii folosind date financiare, dovezi ale martorilor, dar și imaginil de pe camerele de supraveghere din magazine, în care se vedea clar cum acționa Kaur. Ea intra în magazine, fura articole de pe rafturi și apoi mergea la casele de marcat cu ele ca și cum ar fi fost cumpărate recent. La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de euro, precum și bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni, potrivit digi24.ro.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...