Liviu Dragnea se reprofilează. A dat politica pe bucătărie şi şi-a făcut blog culinar

Data:

Share post:

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a creat un val de reacţii în acest weekend în mediul online. Acesta a dat politica pe bucătărie şi, duminică, și-a lansat propriul canal de YouTube.

În primul său clip Dragnea a gătit mâncare de fasole galbenă păstăi. În doar 18 ore materialul a adunat aproape 150.000 de vizualizări şi peste 1.800 de comentarii.

Fostul lider al PSD a oferit mai multe informații nutritive despre produsele folosite în prepararea mâncării, multe dintre acestea fiind culese „din curte”. Acesta nu a ratat ocazia de a lansa un atac la adresa celor de la Protecția Consumatorului. ”Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin pentru că nu mai am încredere. Pur și simplu nu mai am încredere. Știu că cei de la instituția aia care ar trebui să controleze nu prea au curaj să se ia de ei, nu am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât să ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo”, spune Liviu Dragnea.

La final, acesta s-a declarat încântat de mâncarea pe care a gătit-o.

Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenți oameni politici din România înainte de condamnarea sa la 3 ani și jumătate de închisoare, în mai 2019, când a fost găsit vinovat de fapte de corupție în legătură cu angajarea fictivă a doua persoane la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat în iulie 2021. Ulterior a încercat revenirea în politică prin înființarea unui partid alături de Codrin Ștefănescu. Ulterior cei doi au întrerupt colaborarea.

 

Articole similare

Sondaj la comanda PSD: Bucureștenii îl vor tot pe Nicușor Dan în fruntea PMB. Firea l-a întrecut pe Piedone

SONDAJ pentru alegegerea primarului în BUCUREȘTI arată că Piedone s-a prăbușit la 20%. Gabriela Firea a recuperat și...

Marcel Ciolacu nu-i mai dă nicio șansă lui Piedone în cursa electorală. Nicușor Dan și Firea, în frunte

Marcel Ciolacu nu-i mai dă nicio șansă lui Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei, asta în...

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...