Traficanţi de persoane reţinuţi la Mehedinţi. Doi tineri şi un adolescent obligau copile să de prostitueze

Data:

Share post:

Trei tineri, printre care şi un adolescent de doar 16 ani, au fost reţinuţi după ce au fost acuzaţi că ar fi racolat două copile pe care le-au obligat să se prostitueze.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinți, au pus în executare, ieri, un mandat de percheziție, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

„Din cercetări a reieșit că, în toamna anului 2022, doi tineri, de 16 și 23 de ani, ar fi racolat, prin metoda „loverboy”, două minore, de 16, respectiv 17 ani, în vederea exploatării sexuale. În perioada decembrie 2022 – aprilie a.c., 3 bănuiți ar fi determinat, prin agresiuni fizice și verbale, cele două persoane vătămate minore să practice prostituția în folosul lor, prin intermediul unor anunțuri postate pe site-uri publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 1.450 de euro, 6 telefoane mobile și articole vestimentare. Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 7 aprilie, să fie prezentați Tribunalului Mehedinți, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Articole similare

Premierul Slovaciei, în stare gravă după ce a fost împuşcat (VIDEO)

Premierul slovac Robert Fico, în vârstă de 59 de ani, a fost rănit într-un atac armat, în urma...

Căţeluşi abandonaţi de o femeie pe o stradă din Slatina. Poliţia animalelor a aplicat o amendă

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Milcov, a fost amendată de poliţişti după ce a...

Pedeapsă cumplită pentru un copil de 10 ani după ce a speriat un cal. A fost bătut cu biciul

Scene desprinse dintr-un film horror la Galaţi. Un copil de doar 10 ani a fost bătut cu biciul...

Medic acuzat că a ucis o pacientă, după ce i-ar fi o uitat o compresă în abdomen

Caz şocant în capitală. Polițiștii din Dâmbovița au descins în această dimineaţă la o unitate medicală din București...