Patru persoane reţinute pentru trafic de droguri de mare risc. Trei tineri au fost prinşi în flagrant (VIDEO)

Data:

Share post:

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în urma unor percheziţii organizate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, în municipiul Băileşti, judeţul Dolj.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, din comuna Negoi, au fost prinşi în flagrant în timp ce ar fi vândut 900 de grame de cannabis, pentru 23.000 de lei. Ulterior, în urma a 4 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc (cannabis), precum și alte mijloace de probă, printre care și două arme care urmează să fie expertizate. Totodată, poliţiştii au identificat şi o a patra persoană, respectiv un bărbat, de 43 de ani, din comuna Negoi, care ar fi participat alături de cei trei tineri la comercializarea drogurilor.

„Cei trei tineri, împreună cu bărbatul, de 43 de ani, au fost conduşi la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii față de aceștia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna ianuarie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc consumatorilor din județul Dolj, cu 50 de lei pentru un gram.

Astăzi, cele 4 persoane bănuite vor fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...