Un tânăr din Mehedinţi, reţinut pentru că şi-a bătut câinele

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost reţinut de poliţişti pentru schingiuirea animalelor, după ce şi-ar fi bătut câinele cu o curea.

Potrivit poliţiştilor, patrupedul este din categoria raselor periculoase.

„Din cercetări a reieșit că la data de 24 ianuarie, în timp ce se afla în imobilul său din municipiul Drobeta-Turnu Severin bărbatul de 33 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect de tipul unei curele, exemplarului canin deținut aparținând raselor periculoase.

De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 33 de ani, după audieri luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată IPJ Mehedinţi.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...