Marcel Ciolacu, după ce a cerut evaluarea miniștrilor: „Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere”

Data:

Share post:

„Mai mult ca sigur va fi și o remaniere” după evaluarea miniștrilor, spune, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere. Va fi în discuție și o remaniere. Este o normalitate, nu înseamnă că cineva… Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm. E ceva normal”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Antena3.

Întrebat dacă ministerele celor de la UDMR se vor schimba, el a spus că acest lucru se va discuta în coaliție.

CITEȘTE ȘI: Au fost anunțate județele unde vor ajunge primele carduri de energie

„Momentan plecăm de la o bază, care înseamnă protocolul. Iertați-mă, facem politică. Politica înseamnă negociere. Important este că am ajuns la niște principii și la faptul că nu facem trageri de ministere din căciulă.

Ați văzut ce s-a întâmplat când am tras din căciulă. Doi ani de zile a fost un dezastru. Dacă vreți să ne întoarcem la căciulă, pe mine nu… Eu de încălțat cu fesul nu mă încalț”, încheie Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut luni evaluarea miniștilor, iar criterul prioritar să fie implementarea PNRR și a jaloanelor PNRR: „De acolo să plecăm cu o discuție profesionistă”.

Articole similare

Progres rapid pe DEx12: Lucrări de noapte pentru finalizarea Tronsonului 1 (VIDEO)

Constructorul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi-a mobilizat muncitorii şi noaptea, astfel încât lucrările să fie finalizate,...

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după un accident rutier produs pe un drum din Dolj

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Unirea, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce autoturismul...

Alegeri 2024. Cine are dreptul să voteze la urna specială

Alegeri 2024. Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale...

Nica, lansare oficială a candidaturii pentru un nou mandat la CJ Timiș. Ludovic Orban: „Bag mâna în foc pentru Alin Nica”

Tema principală a lansării candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș a...