Femeie ucisă de bradul de Crăciun

Data:

Share post:

O femeie a fost ucisă și alte două au fost rănite de un brad de Crăciun uriaș care s-a răsturnat joi seara în orașul belgian Oudenaarde, au declarat vineri autoritățile locale citate de Reuters.

Televiziunile belgiene au difuzat o înregistrare video surprinsă de o cameră de supraveghere, filmarea arătând cum bradul de Crăciun puternic iluminat și cu o înălțime de 20 de metri se înclină întâi într-o parte iar apoi se prăbușește brusc chiar lângă standurile târgului de Crăciun din centrul istoric al orașului.

Un purtător de cuvânt al parchetului local a precizat că victima a fost o rezidentă a orașului în vârstă de 63 de ani și că alte două femei au fost rănite ușor în urma accidentului.

„Ancheta va încerca să stabilească dacă copacul a fost ancorat corespunzător și va analiza de asemenea impactul condițiilor meteorologice”, a declarat acesta.

Furtuna Pia, care a perturbat traficul din Marea Britanie și Olanda, a lovit joi vestul Belgiei iar serviciul meteorologic local a emis un cod galben de avertisment pentru zonele de coastă.

Articole similare

Accident între un autocar şi un autoturism în Vâlcea, soldat cu un mort. Unul dintre şoferi era băut

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a decedat, joi, în urma unui accident...

Escroci treziţi cu mascaţii. Falsificau buletine şi făceau credite pe numele victimelor

Poliţiştii constănţeni au descins astăzi la Focşani, în judeţul Vrancea, şi în localitatea Drăgăneasa, din judeţul Prahova, la...

Aparat de zbor prăbuşit, ascuns luni de zile de autorităţi

Un aparat de zbor de mici dimensiuni, provenind cel mai probabil din Ucraina, a fost descoperit în urmă...

Copil de doar şapte ani, mort după un accident cumplit. A fost chemat şi elicopterul SMURD

Un copil în vârstă de doar şapte ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, în urma unui accident cumplit petrecut...