A fost prins bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani, găsită în lada unui pat

Data:

Share post:

Ilie Marcel Şerbuc, suspectul principal în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins astăzi, 10 iunie, în Olanda. În cazul său, se derulează procedurile de extrădare către România, relatează News.ro.

Şerbuc figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos. Bărbatul, suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a iubitei sale și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei a fost dat vineri, 9 iunie, în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul a fost prins într-o acţiune comună a Poliţiei Române şi cea din Olanda. „În urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional, pentru omor”, a transmis Poliţia Română.

Procedural, Marcel Şerbuc urmează să fie extrădat acum în România „Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România”, potrivit autorităților.

 

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...