Accident provocat de un poliţist local la Craiova. Şi-a lovit un coleg cu maşina

Data:

Share post:

Un poliţist local din Craiova a ajuns în centrul unei anchete după ce a provocat un accident rutier în Parcul Nicolae Romanescu. Acesta şi-a lovit un coleg cu maşina de serviciu. 

Incidentul a avut loc vineri. Poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Parcul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova, o persoană ar fi fost acroşată de un autovehicul.

„Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 54 de ani, poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Craiova, în timp ce conducea un autovehicul de serviciu, în Parcul Nicolae Romanescu, la efectuarea manevrei de parcare, l-ar fi acroşat pe colegul său, un bărbat, de 55 de ani, fără a-i fi provocate vătămări corporale, precum şi o autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, ce se afla parcată”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fi propuse măsuri în consecinţă.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...