Accident rutier cu două autocare implicate. 90 de copii se aflau în autovehicule (VIDEO-UPDATE)

Data:

Share post:

UPDATE 2: Planul roșu a fost dezactivat la ora 22:32. 

Bilanț final: 86 de minori și 7 adulți au fost implicați în accident.

La spital au fost transportați 33 de minori și un adult cu traumatisme minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante.

Restul persoanelor au refuzat transportul la spital.


UPDATE: 65 de persoane au fost evaluate medical, toate fiind conștiente și cooperante, iar 3 dintre acestea vor fi transportate la spital pentru dureri cervicale, potrivit ISU Sibiu.

„Până la acest moment au fost evaluate medical 65 de persoane, toate sunt conștiente și cooperante.

3 persoane sunt transportate la spital, este vorba de 2 persoane în vârstă de 15 ani și una în vârstă de 17 ani. Acuză dureri cervicale, sunt conștienți și cooperanți.
Aceștia vor fi transportați la CPU Luther”, transmite ISU.


ŞTIREA INIŢIALĂ: Un accident rutier între două autocare s-a produs la Hula Bradului, judeţul Sibiu, fiind implicaţi aproximativ 90 de copii, care se aflau în cele două vehicule.

Planul Roșu de intervenție a fost activat. Potrivit ISU Sibiu, toate persoanele s-au autoevacuat, iar dintre acestea 34 au primit îngrijiri medicale, fără a exista persoane încarcerate sau grav rănite.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului, la un accident rutier între două autocare. Din primele informații sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani. La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului sunt mobilizate următoarele forte: 2 ATPVM 2 ASAS 3 SMURD B 1 SMURD C C 2- SAJ 4 B SAJ. Toate persoanele sunt autoevacuate, 34 de persoane primesc îngrijiri medicale, nu sunt persoane încarcerate, nici persoane grav rănite”, transmite ISU Sibiu.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...