Actorul Geoffrey Rush, la TIFF: „Curățenia săptămânală mă omoară când vine vorba de statuete”

Data:

Share post:

Geoffrey Rush, câștigătorul unui premiu Oscar și a două Globuri de Aur, plus numeroase alte premii, a vorbit la Cluj-Napoca despre cariera lui în teatru și film, ce înseamnă pentru el celebritatea și cum a fost să joace în „Pirații din Caraibe” alături de Johnny Deep și în „The King’s Speech” cu Colin Firth.

Actorul australian Geoffrey Rush este invitatul special al TIFF-ului. Cariera lui de peste 40 de ani va fi celebrată la Cluj-Napoca, unde Geoffrey Rush va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate.

El a susțiut, vineri, un masterclass la Cluj-Napoca alături de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov, unde s-a întâlnit și a răspuns întrebărilor fanilor. El a deschis sesiunea de întrebări cu o glumă legată de personajele desenului animat Bugs Bunny.

„Directorul Chuch Jones a creat în anii ’50 «What’s Opera, Doc», unde Elmer Fudd și Bugs Bunny sunt implicați dar, de data aceasta este vorba despre operă. Și el a spus că Bugs Bunny ne-ar plăcea tuturor să fim, Daffy Duck este probabil cine suntem cu toții. Nu mă pot gândi la o afirmație mai adâncă și filosofică despre fiecare aspect al umanității. Întotdeauna, Daffy se strecoară în gândirea mea când aleg vreun rol”, a spus celebrul actor.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Legea care condamnă „revenge porn”, adoptată de Parlament. Pedepse de până la 3 ani de închisoare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...