Actorul Geoffrey Rush, la TIFF: „Curățenia săptămânală mă omoară când vine vorba de statuete”

Data:

Share post:

Geoffrey Rush, câștigătorul unui premiu Oscar și a două Globuri de Aur, plus numeroase alte premii, a vorbit la Cluj-Napoca despre cariera lui în teatru și film, ce înseamnă pentru el celebritatea și cum a fost să joace în „Pirații din Caraibe” alături de Johnny Deep și în „The King’s Speech” cu Colin Firth.

Actorul australian Geoffrey Rush este invitatul special al TIFF-ului. Cariera lui de peste 40 de ani va fi celebrată la Cluj-Napoca, unde Geoffrey Rush va fi omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate.

El a susțiut, vineri, un masterclass la Cluj-Napoca alături de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov, unde s-a întâlnit și a răspuns întrebărilor fanilor. El a deschis sesiunea de întrebări cu o glumă legată de personajele desenului animat Bugs Bunny.

„Directorul Chuch Jones a creat în anii ’50 «What’s Opera, Doc», unde Elmer Fudd și Bugs Bunny sunt implicați dar, de data aceasta este vorba despre operă. Și el a spus că Bugs Bunny ne-ar plăcea tuturor să fim, Daffy Duck este probabil cine suntem cu toții. Nu mă pot gândi la o afirmație mai adâncă și filosofică despre fiecare aspect al umanității. Întotdeauna, Daffy se strecoară în gândirea mea când aleg vreun rol”, a spus celebrul actor.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Legea care condamnă „revenge porn”, adoptată de Parlament. Pedepse de până la 3 ani de închisoare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

Articole similare

Vlad Pascu cere să fie judecat în arest la domiciliu după ce a ucis doi tineri cu maşina drogat fiind

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi,...

EXPLOZIE urmată de un incendiu într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a suferit arsuri la mâini şi la picioare, marţi, în urma unei explozii care s-a produs...

Se deschide o nouă fabrică de componente auto pentru Dacia şi Ford. Apar sute de locuri de muncă

O nouă fabrică va fi deschisă în acest an în România şi ca crea sute de locuri noi...

Detectoare de fum şi monoxid de carbon, montate de ISU Olt în localităţile din judeţ unde s-au produs cele mai multe incendii de gospodării...

În cadrul campaniei desfășurate la nivel național, Detector pentru viață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a primit...