Adolescent din Craiova, cu un cuțit la el în zona patinoarului din oraș. A fost întocmit un dosar penal

Data:

Share post:

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii locali craioveni, după ce, un adolescent, în vârstă de 15 ani, din Craiova, a fost prins cu un cuțit la el, în zona patinoarului din centrul urbei.

Potrivit Poliției Locale Craiova, adolescentul și un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Vladimirescu, județul Arad, se manifestau zgomotos în zona patinoarului din Piața „Mihai Viteazul”, iar la apariția patrulei Poliției Locale, aceștia au părăsit în fugă zona respectivă.

CITEȘTE ȘI: Primăria Slatina speră ca CNI să scoată la licitaţie, în acest an, finalizarea sălii polivalente

„Au fost prinși și imobilizați, iar la controlul corporal, s-a descoperit asupra tânărului de 15 ani, un cuțit în lungime de 22 cm. După întocmirea actelor penale procedurale, au fost predați Secție 1 Poliție, pentru continuarea cercetării privind infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase în locuri publice”, arată polițiștii locali.

 

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...