Adrian Năstase a găsit soluția pentru greva profesorilor: ”Nu am putea să renunțăm la un submarin?

Data:

Share post:

Adrian Năstase a propus o soluţie pentru greva profesorilor. Acesta susține că autoritățile pot să găsească banii de care au nevoie, dacă într-adevăr își cresc acest lucru.

Fostul prim-ministru a declarat că banii acordați pentru unul dintre cele două submarine pe care România intenţionează să le cumpere ar putea fi folosiţi pentru a rezolva criza din Educaţie.

Potrivit fostului premier, dacă România va renunța la un submarin în favoarea educației, criza din învățământ se va soluționa.

Soluția găsită de Adrian Năstase

“Eu mă întreb de ce nu am putea să renunțăm la unul dintre submarinele pe care vrem să le luăm și să rezolvăm problemele din Educație? Nu sunt specialist militar, dar eu nu cred că doar cu două submarine vei putea să controlezi Marea Neagră.

Și atunci mă întreb de ce nu solicităm partenerului strategic, sau Franței, să pună sub steagul României un submarin în Marea Neagră?”, a spus Adrian Năstase, în emisiunea “Marius Tucă Show”.

Amintim că proiectul de Ordonanță de Urgență pentru creşterea salariilor profesorilor a fost publicat, astăzi, pe site-ul Ministerului Muncii. Solicitarea profesorilor, de majorare a salariului începând din 1 ianuarie 2024, nu apare însă în OUG, ci numai în Nota de fundamentare.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...