Adrian Năstase a găsit soluția pentru greva profesorilor: ”Nu am putea să renunțăm la un submarin?

Data:

Share post:

Adrian Năstase a propus o soluţie pentru greva profesorilor. Acesta susține că autoritățile pot să găsească banii de care au nevoie, dacă într-adevăr își cresc acest lucru.

Fostul prim-ministru a declarat că banii acordați pentru unul dintre cele două submarine pe care România intenţionează să le cumpere ar putea fi folosiţi pentru a rezolva criza din Educaţie.

Potrivit fostului premier, dacă România va renunța la un submarin în favoarea educației, criza din învățământ se va soluționa.

Soluția găsită de Adrian Năstase

“Eu mă întreb de ce nu am putea să renunțăm la unul dintre submarinele pe care vrem să le luăm și să rezolvăm problemele din Educație? Nu sunt specialist militar, dar eu nu cred că doar cu două submarine vei putea să controlezi Marea Neagră.

Și atunci mă întreb de ce nu solicităm partenerului strategic, sau Franței, să pună sub steagul României un submarin în Marea Neagră?”, a spus Adrian Năstase, în emisiunea “Marius Tucă Show”.

Amintim că proiectul de Ordonanță de Urgență pentru creşterea salariilor profesorilor a fost publicat, astăzi, pe site-ul Ministerului Muncii. Solicitarea profesorilor, de majorare a salariului începând din 1 ianuarie 2024, nu apare însă în OUG, ci numai în Nota de fundamentare.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...