Ajutor cerut de la pirotehnişti de o fostă judecătoare după ce a găsit un dispozitiv străin în maşină

Data:

Share post:

O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că ar fi ameninţată şi că pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin. La locul indicat intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti. Femeia ar fi o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, care s-a pensionat la începutul lunii.

Potrivit presei locale din Arad, femeia care a solicitat intervenţia poliţiştilor şi pirotehniştilor după ce ar fi observat un dispozitiv suspect pe maşina sa se numeşte Liliana Ştef şi este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad. Aceasta s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad.

La faţa locului se află efective ale IPJ Arad, ISU Arad şi IJJ Arad. Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad.
În 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri care se afla în autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.  Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe maşina omului de afaceri.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...