Alertă! Un bărbat a înjungiat două femei şi ameninţă că se va arunca de la etajul 8

Data:

Share post:

Alertă luni dimineaţă în capitală, după ce un bărbat amenință că se aruncă de la etajul unui bloc, după ce și-a înjunghiat concubina și o prietenă a femeii, care a intervenit. Agresiunea s-a întâmplat în prezența copiilor celor două femei. La faţa locului se află negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă.

„La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cele două femei, împreună cu cei doi copii, au părăsit apartamentul. Iubita bărbatului a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar cea de-a doua femeie a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul s-a închis duminică noapte în apartament după agresiune şi ameninţă că se aruncă de la etaj. La faţa locului sunt prezenţi, la ora transmiterii acestei știri, negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei. De aproximativ șapte ore încearcă să îl convingă pe bărbat să renunțe la gestul extrem, potrivit Antena 3 CNN.

De asemenea, se află în sprijin pompieri din cadrul ISU-BIF şi echipaje din cadrul SABIF. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...