Alex Velea audiat după ce a participat la o petrecere încheiată cu o crimă. „Am fost şocat”

Data:

Share post:

O petrecere la care au participat mai mulţi cântăreţi s-a încheiat cu o crimă într-un hotel din Padina, județul Dâmboviţa. Printre cei care au fost la evenment s-au numărat şi cântăreți precum Alex Velea şi Antonia. În urma unei altercații, un bărbat de 41 de ani a fost atacat și înjunghiat mortal.

Cei bănuiți de crimă sunt trei indivizi din clanul Fabian din București, care au fost opriți de polițiști în timp ce încercau să fugă.

La hotelul de patru stele din Padina a fost organizată o petrecere în aer liber cu DJ, artificii şi băuturi scumpe. La eveniment au luat parte inclusiv cântăreţi cunoscuţi romani: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. După show, unii invitaţi au continuat petrecerea în privat într-o cabană a hotelului. Printre ei s-a aflat şi Alex Velea.

Lucrurile au luat, însă, o turnură tragică în momentul în care soţia unuia dintre petrecăreţi s-a urcat pe un scaun să danseze, iar suspecţii au început să-şi facă între ei semne. Martorii spun că soţul femeii a fost deranjat şi s-a năpustit să-l lovească pe unul dintre ei cu pumnul, moment în care a fost atacat de cei trei invidivizi. Bărbatul de 41 de ani a fost injughiat şi nu a supravieţuit.

Acesta este locul în care a început scandalul soldat cu moartea unui om. Surse din anchetă spun că Alex Velea a fost audiat în calitate de martor.

După atacul sângeros, cei trei suspecţi, interlopi din clanul Fabian din Capitală, s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă. Dar au fost blocaţi pe drum de poliţişti. Maşina în valoare de peste o sută de mii de euro are urme de sânge în mai multe locuri.

Surse din anchetă citate de mai multe mass-media au precizat că Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști în calitate de martori.

„Nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident”

Cântăreţul Alex Velea a postat duminică seară un story pe Instagram, în care spune că nu a avut nicio legătură cu incidentul de la hotelul din Padina, judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal.

Alex Velea precizează că, la momentul când a avut loc incidentul, era în camera de hotel.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de şoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat şi eu alături de Antonia. Referitor la informaţiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior şi am fost şocat. Urăsc violenţa şi altercaţiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simţea bine s-a terminat aşa”, a precizat Alex Velea pe Instagram

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...