Alimentarea cu apă sistată, la Caracal, pentru racordarea la noua reţea

Data:

Share post:

Marți, 9 iulie 2024, Compania de Apă Olt (CAO) sistează alimentarea cu apă a municipiului Caracal pentru trecerea la noua rețea, transmite municipalitatea prin intermeddiul unui comunicat de presă.

Sursa citată transmite că alimentarea cu apă va fi oprită în municipiului Caracal, marţi, 9 iulie, în intervalul orar 3.00- 24.00.

„Această măsură este necesară deoarece Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″, va face trecerea pe noua rețea de alimentare cu apă a Stației de Pompare Anton Pann, iar vechile instalații vor fi dezafectate”, se menționează în comunicatul citat.

Pentru a evita disconfortul generat de aceste lucrări, vă rugăm să vă asigurați rezerva minimă de apă necesară pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmit reprezentanţii municipalităţii.

Prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020” care are o valoare de 240 de milioane de euro, Compania de Apă Olt a făcut investiții în 25 de localități din județul Olt.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...