Ambulanţier bătut de un tânăr, în timpul unei intervenţii, în Slatina

Data:

Share post:

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Olt după ce, sâmbătă dimineaţă, un asistent medical de pe ambulanţă a fost agresat de un tânăr de 19 ani, în Slatina, în timpul unei intervenţii.

Potrivit IPJ Olt, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost solicitați să acorde sprijin unui echipaj medical deplasat pe strada Tudor Vladimirescu la o persoană aflată în stare avansată de ebrietate.

Echipajul medical a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei persoane care se afla în stare avansată de ebrietate.

În timpul acordării îngrijirilor medicale, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, a agresat fizic unul dintre asistenții medicali.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...