Ambulanţier bătut de un tânăr, în timpul unei intervenţii, în Slatina

Data:

Share post:

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Olt după ce, sâmbătă dimineaţă, un asistent medical de pe ambulanţă a fost agresat de un tânăr de 19 ani, în Slatina, în timpul unei intervenţii.

Potrivit IPJ Olt, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost solicitați să acorde sprijin unui echipaj medical deplasat pe strada Tudor Vladimirescu la o persoană aflată în stare avansată de ebrietate.

Echipajul medical a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei persoane care se afla în stare avansată de ebrietate.

În timpul acordării îngrijirilor medicale, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, a agresat fizic unul dintre asistenții medicali.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...