Anchetă după moartea unui copil de un an şi zece luni. Avea urme de violență pe corp

Data:

Share post:

Poliţiştii şi procurorii din Braşov au deschis o anchetă, după moartea unui copil de un an şi zece luni, în condiţii care nu au fost încă stabilite.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, procurorul Radu Nastac, a comunicat că dosarul a fost declinat de la acest Parchet la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, existând indicii privind comiterea unei infracțiuni de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„Azi-noapte, mama victimei a sunat la 112 pentru că minorul nu mai putea respira. Până să vină organele de poliție și alte autorități la fața locului, mama s-a deplasat cu taxi către Spitalul de Copii. Pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, pe strada Mihai Viteazu. Aici s-a constatat decesul. Micuțul avea urme de violență pe corp, dar, în absența concluziilor medico-legale, nu se pot trage concluzii cu privire la deces. Dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov”, a declarat procurorul Radu Nastac, potrivit Mytex.

Potrivit unor surse din anchetă, părinţii copilului mort s-au mutat în respectivul apartament cu chirie în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...