Angajaţii Prefecturii Olt, pândiţi de prefect din maşina parcată în faţa instituţiei, dacă respectă programul de lucru

Data:

Share post:

Prefectul Tiktoker Mario De Mezzo a făcut o nouă ispravă, zilele trecute, încercarea sa de a „revoluţiona” administraţia publică pentru care a demonstrat deja că nu are nici măcar o minimă înţelegere.

Potrivit unor surse interne, liberalul venit în judeţ direct din conducerea PNL Sector 5 a luat personal la control maşinile celor doi subprefecţi pentru a vedea dacă se respectă cota dde carburant.

Comportamentul de neînţeles al lui Mario De Mezzo a culminat însă vineri, când aceleaşi surse spun că prefectul s-a instalat în autoturismul parcat în faţa instituţiei, de la 13.30 şi până la aproximativ 14.10, pentru a verifica tot personal ora la care angajaţii Prefecturii pleacă de la serviciu.

Asta în condiţiile în care, tot vineri, reprezentantul Guvernului în teritoriu, devenit cunoscut mai ales de pe Tiktok, a fost surprins, la o cunoscută cafenea din Slatina, chiar în timpul programului. El era însoţit de o persoană de sex feminin.

Scandalul care l-a făcut faimos

Prefectul de Olt a ajuns în atenţia publică şi după ce a acuzat că laptopul său a fost accesat, iar mai multe imagini, inclusiv unele de conținut intim, au ajuns în spațiul public. Aceste imagini, care au început să apară pe 5 octombrie 2023, includ și fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Sorinel Știrbu, susținător al lui De Mezzo și implicat în numirea acestuia în funcția de prefect.

Fotografiile îl arată pe Știrbu într-o vacanță în Mexic, îmbrăcat lejer și fumând, iar în articole se sugerează că acestea provin de pe dispozitivul electronic al prefectului. Cu toate acestea, Mario De Mezzo a declarat într-o intervenție televizată că nu a avut niciodată acele fotografii cu colegul său de partid.

În setul respectiv există şi imagini video cu o femeie, alături de vocea prefectului, vorbind vulgar.

Imaginile au o vechime de peste zece ani și, potrivit declaraţiei lui De Mezzo pentru Adevărul, puteau fi preluate doar de pe laptopul său, fie direct, fie prin accesare de la distanță în momentele în care acesta era conectat la Internet.

Prefectul a mai declarat că nu știe când au fost copiate imaginile, dar a sesizat organele de anchetă pentru a descoperi circumstanțele incidentului.

La începutul anului, ziaristul George Radu, proprietarul publicaţiei „Ţinta”, a fost chemat la poliţie în dosarul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...