Angajaţii unui liceu din Mehedinţi şi-au luat, pe banii şcolii, smartphone-uri şi smartwatch-uri de aproximativ 200.000 lei. Poliţiştii au făcut percheziţii

Data:

Share post:

Opt percheziţii au fost desfăşurate de poliţişti, joi, la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Drobeta-Turnu Severin şi la un distribuitor de produse de IT şi telefonie mobilă, într-un dosar de delapidare.

Potrivit poliţiştilor, în urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate terminale mobile și înscrisuri privind achizițiile de telefonie mobilă.

Anchetatorii spun că reprezentanții unei instituții de învățământ ar fi achiziționat de la un operator de telefonie mobilă,  servicii de internet și telefonie cu mult peste necesitățile de consum ale unității de învățământ.

Totodată, împreună cu un angajat al operatorului de telefonie mobilă, reprezentanții unității de învățământ și-ar fi însușit smartphone-uri și smartwach-uri în valoare de aproximativ 200.000 de lei, device-uri pe care unitatea școlară ar fi trebuit să le primească cu titlu gratuit în baza contractulelor încheiate.

„Se continuă cercetările,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătura privată și delapidare”, transmite IPJ Mehedinţi.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...