Angajaţii unui liceu din Mehedinţi şi-au luat, pe banii şcolii, smartphone-uri şi smartwatch-uri de aproximativ 200.000 lei. Poliţiştii au făcut percheziţii

Data:

Share post:

Opt percheziţii au fost desfăşurate de poliţişti, joi, la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Drobeta-Turnu Severin şi la un distribuitor de produse de IT şi telefonie mobilă, într-un dosar de delapidare.

Potrivit poliţiştilor, în urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate terminale mobile și înscrisuri privind achizițiile de telefonie mobilă.

Anchetatorii spun că reprezentanții unei instituții de învățământ ar fi achiziționat de la un operator de telefonie mobilă,  servicii de internet și telefonie cu mult peste necesitățile de consum ale unității de învățământ.

Totodată, împreună cu un angajat al operatorului de telefonie mobilă, reprezentanții unității de învățământ și-ar fi însușit smartphone-uri și smartwach-uri în valoare de aproximativ 200.000 de lei, device-uri pe care unitatea școlară ar fi trebuit să le primească cu titlu gratuit în baza contractulelor încheiate.

„Se continuă cercetările,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătura privată și delapidare”, transmite IPJ Mehedinţi.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...