Antreprenor modern, un eveniment cu speakeri de excepţie la Slatina

Data:

Share post:

Antreprenorii din Slatina sunt aşteptaţi la evenimentul „Antreprenor modern”, organizat de Club Haret în data de 25 aprilie.

Un grup de speakeri de excepție, discuții pe teme vitale și networking cu alți antreprenori pasionați, sunt doar câteva dintre evenimentele pregătite pe 25 aprilie.

Cine sunt speakerii?

Dan Preda – „Eficiență și Control în Afaceri”: Descoperă cum să gestionezi provocările zilnice ale conducerii unei afaceri, de la taxe excesive și angajați nemulțumiți, până la lipsa clienților. Îți voi împărtăși cum să devii un lider adaptabil, pregătit să transformi orice obstacol într-o oportunitate.

Claudiu Ciobanu – „Revitalizarea Afacerii prin Video Marketing și Vânzări Online”: În era digitală, prezența online nu este opțională. Claudiu te va ghida prin labirintul video marketingului și vânzărilor online, dezvăluind strategii actuale care te vor ajuta să-ți multiplici vânzările și să-ți construiești o prezență online magnetica.

Nadia Vișan – „Imagine de Brand & Strategii de Comunicare Eficace”: O imagine puternică de brand și o comunicare inspirată sunt esențiale pentru a te diferenția de concurență. Nadia îți va arăta cum să construiești și să menții relații autentice cu angajații, clienții, furnizorii și partenerii, consolidând astfel fundațiile succesului tău pe termen lung.

Plus, o sesiune specială de Q&A – Aici vei avea oportunitatea să adresezi întrebări speakerilor și să obții răspunsuri personalizate la provocările tale antreprenoriale.

Care sunt beneficiile dacă participi la acest eveniment:

Învățare și dezvoltare profesională. Acces direct la cunoștințe de ultimă oră și strategii inovatoare prezentate de experți recunoscuți în domenii cheie precum eficiența în afaceri, marketingul video, vânzările online și construirea unei imagini de brand puternice. Acesta este un mediu ideal pentru a învăța cum să navighezi provocările contemporane ale lumii antreprenoriale.

Networking. Oportunitatea de a interacționa și de a stabili conexiuni valoroase cu alți antreprenori, potențiali parteneri de afaceri, furnizori sau chiar clienți. Evenimentele de acest tip sunt un teren fertil pentru networking, oferind șansa de a împărtăși experiențe, a învăța unii de la alții și a crea sinergii.

Acces la soluții și instrumente noi. Prezentările și workshop-urile pot oferi acces la instrumente, tehnologii și soluții inovatoare care pot îmbunătăți eficiența și productivitatea afacerii tale, ajutându-te să economisești timp și resurse.

Motivație și inspirație. Ascultând poveștile de succes și lecțiile învățate de alți antreprenori, poți găsi motivația și inspirația necesare pentru a depăși propriile obstacole și a-ți duce afacerea la următorul nivel.

Perspectivă asupra trendurilor industriei. Află direct de la experți despre ultimele tendințe din industrie și cum acestea pot afecta sau sprijni afacerea ta. Acest lucru te poate ajuta să te poziționezi strategic pentru viitor.

Feedback valoros. Participarea la evenimente oferă adesea posibilitatea de a primi feedback direct și constructiv atât de la experți, cât și de la colegii antreprenori, un instrument neprețuit în procesul de îmbunătățire și ajustare a strategiilor de afaceri.

Prin urmare, participarea la un astfel de eveniment nu numai că te poate ajuta să te dezvolți profesional prin acces la informații valoroase și la o rețea de contacte noi, dar îți poate oferi și un impuls semnificativ de moral și motivație.

Detalii Eveniment:

Data: 25 Aprilie

Locația: Slatina – ClubHaret

Locurile sunt limitate pentru a asigura o experiență de înaltă calitate și interacțiune maximă. Rezervă-ți locul acum și fii parte din comunitatea de frunte a antreprenorilor care modelează viitorul afacerilor.

Pentru rezervări și mai multe detalii, accesează Link-ul: https://antreprenormodern.ro/

 

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...