Anunţul nopții despre Elena Udrea! S-a aflat abia acum tot adevărul

Data:

Share post:

Fostul ministru Elena Udrea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cunoscută în sfera politică românească, supranumită și „blonda de la Cotroceni”, ea a deținut diverse funcții în guvernul României, dar a fost implicată și în diverse controverse. Însă lucrurile nu au stat așa mereu.

Anunţul nopții despre Elena Udrea! S-a aflat abia acum tot adevărul

Chiar dacă acum a devenit cunoscută, Elena Udrea nu s-a bucurat de privilegii în copilărie. Născută în Buzău în anul 1973, ea provine dintr-o familie modestă, fără posibilități financiare semnificative. Tatăl său a fost șofer de autobuz și a decedat în 2009, iar mama sa a lucrat ca femeie de serviciu la un dispensar din Suceava și ulterior ca taxatoare la societatea de transport public local din Buzău.

Cu toate acestea, în copilărie și adolescență, Elena Udrea a excelat în învățătură, fiind premiantă încă din clasa I până în clasa a VIII-a la Școala nr. 16. A urmat apoi cursurile liceale la Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu Hașdeu” în profilul filologie. În plus, Elena Udrea a fost o fată cuminte și spune că nu ieșea niciodată din cuvântul părinților.

Elena Udrea

„Poate din cauza educației și a mediului în care am trăit, nu prea existau fete în cercul nostru de copii care să aibă prieten în școală sau în liceu. Nu se permitea așa ceva.

Eram în clasa XII-a și ieșeam în oraș, iar mama trebuia să știe că plecam cu colega de bancă, să mă plimb, să beau un suc.

Duminica sau sâmbăta când se ieșeam pe bulevardul orașului (n.r. Buzău), trebuia să știe foarte clar că mă întorc la ora 19.00 sau la 20.00, depinde când se întuneca și, dacă nu se întâmpla așa, scandalul era cât casa”, povestea în urmă cu mai mulți ani Elena Udrea pentru revista Tabu.

Își aduce cu drag aminte de copilărie

Elena Udrea

Fostul ministru Elena Udrea vorbea în urmă cu ceva vreme despre copilărie, o perioadă despre care își aduce aminte cu drag, în ciuda lipsurilor de la acea vreme. Părinții ei nu aveau locuri de muncă bine plătite şi, pe atunci, ea nu avea de unde să facă rost de bani singură.

„Îmi amintesc de copilăria mea cu și mai mult drag. Mereu am spus că aș retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau … Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Mâncam ciocolată doar de sărbători.

Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucruri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toți, în continuare”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

În anul 1991, la vârsta de 17 ani, Elena Udrea a participat la un concurs Miss Buzău, marcând astfel debutul său în competițiile de frumusețe. Cu toate acestea, participarea sa nu a avut succesul scontat și nu a reușit să impresioneze juriul sau publicul prezent în sală.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...