Au fost identificaţi criminalii care l-au ucis pe afaceristul Adrian Kreiner. Sunt trei bărbaţi din Dolj

Data:

Share post:

Procurorii din Sibiu anunţă că acei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi, ei fiind din judeţul Dolj. Suspecţii nu au fost reţinuţi până în prezent, existând posibilitatea să fi ieşit din ţară. Bărbatul din judeţul Timiş audiat în acest dosar este suspectat că i-a găzduit şi le-a oferit transport celor trei.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorii au reuşit să îi identifice pe cei trei autori ai crimei de pe strada Moldoveanu. Astfel, este vorba despre trei bărbaţi din Dolj, dar până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reţinut.

De altfel, procurorii consideră că este posibil ca ei să fi părăsit ţara.

În acest dosar, a avut loc o percheziţie la Dumbrăviţa, judeţul Timiş, miecuri seară şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia Poliţiei. El este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire şi transport.

Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Bărbatul, un om de afaceri din Sibiu, a fost internat în stare gravă, dar a murit apoi la spital din cauza rănilor suferite.
Un bărbat a fost ridicat, miercuri, din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, şi dus la audieri la Sibiu, în dosarul în care este cercetată moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, spuneau surse din rândul anchetatorilor.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...