AUR face circ la şedinţa PSD. Ce nemulţumiri au parlamentarii

Data:

Share post:

Parlamentarii AUR protestează, miercuri, la Parlament, în sala grupului parlamentar al PSD, unde trebuie să înceapă o şedinţă a conducerii partidului, faţă de intenţia Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb de replici cu preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, după ce acesta i-a cerut să părăsească sala.

Parlamentarii AUR au intrat în sala de şedinţă a PSD şi strigă: ”Vrem democraţie!”. Aceştia au hârtii în mână cu mesaje precum: ”Tovarăşul Ciolacu , ”Ciolacu şi PSD, distrugătorii democraţiei şi statului de drept”, ”PSD şi PNL pun democraţia în pericol”.

Partidul condus de George Simion i-a acuzat pe reprezentanţii PSD că prin comasarea alegerilor îşi propun să încalce dreptul românilor de a vota liber şi reprezintă o încercare de a-şi salva funcţiile.

Totodată, parlamentarii AUR au afişat pancarte pe care scriau „PSD şi PNL pun democraţia în pericol”, „Marcel pentru noi e un pui de dictator” sau „Pas cu pas PSD şi PNL reinstaurează dictatura”.

Potrivit reprezentanţilor AUR, ”comasarea este singura salvare a PSD şi PNL pentru a scăpa de furia românilor, iar Ciolacu şi PSD reprezintă un pericol pentru democraţie”.

Liderul AUR George Simion l-a întrebat pe preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, ce au de gând să facă cu alegerile.

”Aţi condus ţara prin frică”, i-a spus Simion lui Simonis.

Preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, i-a spus lui George Simion că nu este pe stadion. ”Eu nu am venit la tine la grup”, i-a spus Simonis. ”La grupul meu vorbesc ce vreau eu, nu îţi fac agenda ţie”, a spus deputatul PSD.

”Nu ne e frică, apărăm Constituţia”, i-a spus Simion.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...