Autospecială de poliţie distrusă cu ciocanul. Făptaşul ameninţă că va mai comite astfel de gesturi (VIDEO)

Data:

Share post:

Incident şocant la un post de poliţie. Un bărbat „înarmat” cu un ciocan a distrus o autospecială, profitând că la postul de poliție nu era nimeni.

Incidentul a avut loc la postul de poliție Măureni din județul Caraș-Severin. Acesta a fost făcut public de sindicatul Europol, care a publicat imagini cu mașina distrusă, cu mesajul: „Acestea sunt imaginile unui stat eșuat”.

„Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin. Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor”, a scris pe Facebook sindicatul Europol.

Potrivit sindicaliștilor, bărbatul a fost identificat și prins de către polițiștii de la Bocșa, iar procurorii au dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, mai spun reprezentanții Europol.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...