Autospecială de poliţie distrusă cu ciocanul. Făptaşul ameninţă că va mai comite astfel de gesturi (VIDEO)

Data:

Share post:

Incident şocant la un post de poliţie. Un bărbat „înarmat” cu un ciocan a distrus o autospecială, profitând că la postul de poliție nu era nimeni.

Incidentul a avut loc la postul de poliție Măureni din județul Caraș-Severin. Acesta a fost făcut public de sindicatul Europol, care a publicat imagini cu mașina distrusă, cu mesajul: „Acestea sunt imaginile unui stat eșuat”.

„Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin. Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor”, a scris pe Facebook sindicatul Europol.

Potrivit sindicaliștilor, bărbatul a fost identificat și prins de către polițiștii de la Bocșa, iar procurorii au dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, mai spun reprezentanții Europol.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...