Bărbat ajuns la Urgenţe cu un vibrator în fund

Data:

Share post:

Un bărbat a ajuns la Urgenţe cu o problemă cu care nimeni, cu atât mai puţin un bărbat, nu şi-ar dori să ajungă. Din motive doar de el ştiute, bărbatul a ajuns la spital cu un vibrator blocat în anus.

În vârstă de aproape 60 de ani, bărbatul a trecut peste toată ruşinea şi a apelat serviciul 112 după ce i s-a blocat un vibrator în fund. Originar din Suceava, acesta se afla în vizită la o femeie dintr-o localitate de lângă Botoșani. În focul pasiunii dintre cei doi, bărbatul şi-a introdus în anus un vibrator de 20 de centimetri lungime. În scurt timp a realizat că jucăria îi juca feste şi nu o mai putea scoate. Vizibil jenat, bărbatul a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale pentru a fi transportat la Urgenţe. O ambulanţă l-a preluat, bărbatul având probleme tot mai mari de a sta aşezat, mai ales că resimţea tot mai tare pulsaţiile de la vibrator.

Pacientul a fost preluat imediat de cadrele medicale, având în vedere şi natura urgenţei. Oricât de amuzantă ar fi fost, situaţia prezenta şi un real pericol. Mai mult, ca lucrurile să fie şi mai jenante pentru acesta, vibratorul încă era în funcţiune. Aşa a şi rămas pe toată perioada consultaţiilor.

Vibrator scos în sala de operaţii

Personalul medical din cadrul UPU a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, dar fără succes. Bărbatul a fost supus unei investigaţii imagistice. Aceasta a arătat că exista riscul de a intra şi mai mult şi a produce leziuni la nivelul intestinului sau cavităţii abdominale. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era şi pericolul unei hemoragii masive. Din acest motiv, bărbatul a fost dus direct în sala de operaţii.

Acolo chirurgii au intervenit pentru ca obiectul să poată fi scos cu cât mai puţine riscuri pentru sănătatea şi integritatea pacientului. „Pacientul a fost dus în sala de operaţii, unde s-a intervenit chirurgical şi a fost îndepărtat obiectul. Din fericire a fost scos pe aceeaşi cale. În prezent pacientul este în afara oricărui pericol”, a precizat medicul specialist Izabela Afrăsinei, din cadrul Secţiei Chirurgie Generală a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...