Bărbat arestat după ce s-a masturbat lângă o minoră în microbuz

Data:

Share post:

Un bărbat a fost arestat după ce a recurs la gesturi şocante în prezenţa a zeci de oameni. Acesta s-a masturbat şi a ejaculat pe o minoră care dormea lână el în microbuz. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au anunțat că au pus în mișcare acțiunea penală și au obținut arestarea unui individ care a agresat sexual o minoră în vârstă de 15 ani, într-un mijloc de transport în comun.

Fapta s-a petrecut pe 7 iulie. Bărbatul s-a masturbat într-un microbuz în care se aflau aproape 20 de călători, care circula pe ruta Poieni Solca – Suceava. Victima este o minoră de 15 ani, care se afla pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului.

Microbuzul era aglomerat, câțiva călători fiind în picioare.

Minora adormise, iar situația de fapt stabilită de procurori este următoarea: ”Profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că aceasta a adormit, aflându-se în picioare lângă aceasta și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe persoana vătămată pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al acesteia”, arată Monitorul de Suceava.

Inculpatul, G.J., în vârstă de 56 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat la Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au acceptat propunerea și au dispus arestarea inculpatului, pentru agresiune sexuală. El este pus sub acuzare de procurori și pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, având în vedere că s-a masturbat într-un loc public.

Inculpatul poate contesta arestul preventiv la Tribunalul Suceava. Acesta se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a judecătorilor.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...