Bărbat căutat de două zile de poliţişti după ce a ucis-o pe mama fostei concubine

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara, este căutat de două zile de poliţişti. Acesta este acuzat că ar fi ucis-o pe mama fostei sale concubine, o femeie de 70 de ani. În trecut, el a fost cercetat pentru tâlhărie.

Sâmbătă, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat uşa locuinţei întredeschisă şi l-a surprins pe fostul ei concubin, un bărbat de 47 de ani, în locuinţă. Acesta a încercat să o tragă în locuinţă, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuinţa şi a fugit. Când a intrat în locuinţă, femeia şi-a găsit mama, o femeie în vârsta de 70 ani, căzută pe podea. Bătrâna a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.

”Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a precizat IPJ Hunedoara.

Cercetat după ce i-a furat telefonul fostei concubine

Agresorul a mai fost cercetat pentru tâlhărie, după ce i-a furat telefonul mobil fostei sale concubine şi mai multe bunuri care îi aparţineau femeii.

”Cu privire la cel bănuit de comiterea infracţiunii de omor, în data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 şi a reclamat faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă şi i-a furat telefonul mobil. La faţa locului s-a deplasat patrula de intervenţie, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în oraşul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil şi un portofel în care se aflau mai multe documente şi o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor.

Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de poliţişti pe o stradă din oraşul Simeria, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Simeria, pentru cercetări”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

În urma controlului corporal, toate bunurile furate au fost găsite asupra bărbatului.

În cauză, poliţiştii au deschis atunci dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...