Bărbat cercetat după ce s-a dat drept femeie şi a cerut online fotografii intime altui bărbat

Data:

Share post:

Un bărbat din judeţul Satu Mare este cercetat pentru şantaj, violarea vieţii private şi înşelăciune, după ce, pretinzând că este femeie, a cerut online fotografii în ipostaze explicite sexual altui bărbat, iar apoi l-a şantajat pe acesta. Victima i-a dat 15.000 de euro pentru ca imaginile să nu fie publicate.

Faptele au început în anul 2022, când un bărbat de 33 de ani dintr-o comună din Satu Mare a creat online mai multe conturi pe o reţea de socializare, pretinzând că este femeie.

”În urma verificărilor efectuate, precum şi a măsurilor investigative întreprinse, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, şi-ar fi creat pe o reţea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume şi poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin. Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat şi primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual. Chiar şi în aceste condiţii, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuţilor victimei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Satu Mare.

Miercuri, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. El este cercetat în continuare pentru şantaj, violarea vieţii private şi înşelăciune.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...