Bărbat cercetat după ce s-a dat drept femeie şi a cerut online fotografii intime altui bărbat

Data:

Share post:

Un bărbat din judeţul Satu Mare este cercetat pentru şantaj, violarea vieţii private şi înşelăciune, după ce, pretinzând că este femeie, a cerut online fotografii în ipostaze explicite sexual altui bărbat, iar apoi l-a şantajat pe acesta. Victima i-a dat 15.000 de euro pentru ca imaginile să nu fie publicate.

Faptele au început în anul 2022, când un bărbat de 33 de ani dintr-o comună din Satu Mare a creat online mai multe conturi pe o reţea de socializare, pretinzând că este femeie.

”În urma verificărilor efectuate, precum şi a măsurilor investigative întreprinse, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, şi-ar fi creat pe o reţea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume şi poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin. Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat şi primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual. Chiar şi în aceste condiţii, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuţilor victimei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Satu Mare.

Miercuri, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. El este cercetat în continuare pentru şantaj, violarea vieţii private şi înşelăciune.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...