Bărbat condamnat la închisoare după ce şi-a sechestrat şi violat nevasta

Data:

Share post:

Un bărbat îşi va petrece următorii cinci ani după gratii după ce şi-a supus soţia unui adevărat coşmar. Acesta a sechestrat-o pe femeie şi a violat-o.

Faptele cumplite s-au petrecut în octombrie anul trecut, într-o familie din Belcești, judeţul Iaşi. Bărbatul lucra în străinătate când a fost anunţat de fiul său că soția sa ar fi avut o relație extraconjugală cu un alt bărbat. Acesta s-a întors acasă, pentru a verifica zvonul, şi după ce şi-a confirmat bănuielile, a intrat peste soția sa în baie și a început să tragă de hainele acesteia, încercând să o dezbrace pentru a întreține un raport sexual.

Țipetele femeii au atras intervenția soacrei și fiicei sale, care i-au cerut să o lase în pace și să-i dea drumul. În continuare însă, bărbatul și-a ținut sechestrată soția în casă, ca nu cumva să se întâlnească la serviciu cu amantul.

Bărbatul și-a lăsat totuși soția să meargă până la magazin în cursul zilei, dar seara, s-a încuiat cu ea în dormitor, a scos din funcțiune mânerul de deschidere a geamului și a bătut ușa în cuie, pentru a se asigura că soția sa nu va putea pleca. În noaptea următoare, a violat-o, iar a doua zi a mai întreținut cu ea, prin constrângere, un raport sexual și un act sexual oral. De fiecare dată, femeia s-a opus și i-a cerut să o lase în pace, dar fără succes.

În după-amiaza celei de-a treia zi, după întoarcerea copiilor de la școală, femeia și-a găsit curajul de a-i cere fiicei sale să anunțe poliția. În momentul sosirii oamenilor legii, bărbatul i-a amenințat cu moartea, ceea ce i-a determinat să-l încătușeze și să-l transporte la Institutul de Psihiatrie Socola.

Victimă evaluată psihologic

De îndată ce a avut posibilitatea, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva soțului său. Bărbatul a fost arestat preventiv pe 19 octombrie, iar la sfârșitul lunii, a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate și viol în formă continuată. Femeia a fost evaluată psihologic, constatându-se prezența simptomelor stresului posttraumatic, precum și indicii ale abuzului sexual.

În fața instanței, Chelea a afirmat că relațiile sexuale cu soția sa fuseseră consensuale. Mărturia fiicei sale de 10 ani, o înregistrare video făcută de aceasta, ca și urmele de mușcături de pe gâtul femeii și declarațiile acesteia au arătat însă contrariul, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...