Bărbat mort după ce s-a electrocutat la tăiat lemne

Data:

Share post:

t aiii iatUn bărbat care tăia lemne cu ajutorul unui aparat electric a avut parte de o moarte cumplită. În vârstă de 54 de ani, acesta a fost declarat decedat la faţa locului. 

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat, miercuri după-amiază, în localitatea Bălilești în cazul unei persoane posibil electrocutată.

Acesteia i s-au făcut imediat manevrele de resuscitare. În sprijinul echipajului sosit la incident se intervine și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

„A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani care s-a electrocutat în gospodărie. Echipajele medicale i-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul victimei”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Din primele verificări a rezultat că bărbatul utiliza un aparat electric de tăiat lemne în momentul în care a avut loc incidentul.

Anchetă deschisă de poliţie

În seara zilei de 16 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Bălilești, un bărbat s-ar fi electrocutat.

La locul incidentului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările preliminare, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 54 de ani, ce se afla la domiciliu, s-ar fi electrocutat la un dispozitiv electric pentru tăiat lemne.

„Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung”, au comunicat reprezentanţii IPJ Argeş.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...