Bărbat oprit de la suicid cu mascaţii. Îşi ameninţa şi fiica de 4 ani

Data:

Share post:

A fost nevoie de o intervenţie în forţă a trupelor speciale pentru a fi evitată o tragedie. Un bărbat ameninţa că îşi pune capăt zilelor şi îşi omoară fiica de patru ani.

La data de 25 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat din localitatea Godeni s-ar fi urcat, pe un siloz, împreună cu fiica sa, de 4 ani și amenința cu acte de suicid.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator, precum și reprezentanți ai altor instituții.

La scurt timp, bărbatul a coborât de pe siloz și s-a deplasat pe marginea unui lac, continuând să amenințe. Aici, a fost convis, de o persoană cunoscută, să renunţe la suicid şi să meargă acasă. La puțin timp, bărbatul a amenințat, din nou, că vrea să recurgă la același gesturi. Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni au acționat rapid și au reușit imobilizarea bărbatului și salvarea fetiței. Aceasta nu a suferit vătămări, dar a fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării generale.

Bărbatul, de 44 de ani, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În cauză, au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...