Bărbatul din Dolj reţinut pe nedrept pentru uciderea omului de afaceri din Sibiu spune că va cere despăgubiri. El a fost şi bătut de doi poliţişti în civil

Data:

Share post:

Bărbatul din Dolj, suspectat în cazul uciderii lui Adrian Kreiner din Sibiu, a fost eliberat după peste 12 ore de audieri, deoarece nu existau suficiente probe împotriva sa, fiind victima unei confuzii. Acum intenționează să ceară daune în instanță, afirmând că a fost bătut de polițiști, iar soția sa susține că acesta a fost abuzat într-o operațiune confuză. Criminali omului de afaceri sibian sunt în continuare căutați, doi dintre aceștia fugind în străinătate.

Bărbatul din Dolj, suspectat că ar fi unul dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, a fost lăsat să plece acasă. Anchetatorii nu au avut suficiente probe împotriva lui pentru a-l reține. Aceștia au susținut că mai mulți martori l-au indicat pe el ca fiind unul dintre tâlhari însă, în realitate, omul n-a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat la Sibiu.

Doljeanul a ajuns înapoi acasă, pe Valea Stanciului, vineri seara, după ce, cu o z înainte, fusese audiat ore în șir. Primele cuvinte pe care le-a spus jurnaliștilor au fost: „Nu sunt vinovat!”. Apoi, el a povestit cum a fost săltat de polițiști. „Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (n.r.: în fața casei). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie… Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție? M-au întrebat: De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau civili. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos”, a declarat bărbatul, potrivit Digi24.

Soția lui Laurențiu a fost martoră la această scenă. Ea a susținut că a observat, cu ceva timp înainte, că mai multe persoane dau târcoale casei. S-a speriat și și-a sunat soțul să vină acasă. Dar, când acesta a intrat pe stradă, oamenii legii l-au înconjurat. „Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați…”, a spus soția bărbatului, potrivit Digi24.

Bărbatul confundat cu unul dintre criminalii lui Kreiner este hotărât să ceară daune în instanță.

Cei trei indivizi care l-au omorât în bătaie pe Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, sunt în continuare căutați de oamenii legii. Doi dintre ei ar fi reușit să fugă în străinătate.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...