Bătaie cu răngi şi cuţite pentru un loc de parcare. Au intervenit trupele speciale (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă şi alte şase persoane au fost rănite luni seară la Milano, după ce 60 de români de etnie romă s-au încăierat în plină stradă. Înarmați cu răngi, cuțite și sticle aceştia au pornit un adevărat război din cauza unui loc de parcare.

Incidentul extrem de violent a fost stins doar după intervenția a 50 de carabinieri, între care și trupe speciale.

Scandalul a pornit în cursul serii de marţi, la ora 18.45, după ce o persoană și-a parcat mașina în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno. La început au fost implicate doar câteva persoane, dar în scurt timp s-au adunat 60 de oameni, între care femei și copii. Potrivit Corriere della Sera, persoanele implicate în încăierare fac parte din două clanuri rivale de cetățeni de etnie romă.

Carabinierii au fost sesizați cu privire la incident și au trimis în zonă în total 50 de militari, inclusiv trupe speciale. În încăierare, cele 60 de persoane implicate s-au lovit cu răngi, sticle goale și chiar cuțite. Un bărbat a fost înjunghiat în piept și în spate și a fost dus la spital în stare gravă. Alte 6 persoane, între care o femeie de 51 de ani și un băiat de 13 ani, au fost și ele rănite, însă starea lor nu este una gravă.

Pe parcursul derulării intervenției forțelor de ordine strada pe care a avut loc încăierarea a fost închisă circulației rutiere și pietonale. Autoritățile anchetează incidentul.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...