Bătaie cu răngi şi cuţite pentru un loc de parcare. Au intervenit trupele speciale (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă şi alte şase persoane au fost rănite luni seară la Milano, după ce 60 de români de etnie romă s-au încăierat în plină stradă. Înarmați cu răngi, cuțite și sticle aceştia au pornit un adevărat război din cauza unui loc de parcare.

Incidentul extrem de violent a fost stins doar după intervenția a 50 de carabinieri, între care și trupe speciale.

Scandalul a pornit în cursul serii de marţi, la ora 18.45, după ce o persoană și-a parcat mașina în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno. La început au fost implicate doar câteva persoane, dar în scurt timp s-au adunat 60 de oameni, între care femei și copii. Potrivit Corriere della Sera, persoanele implicate în încăierare fac parte din două clanuri rivale de cetățeni de etnie romă.

Carabinierii au fost sesizați cu privire la incident și au trimis în zonă în total 50 de militari, inclusiv trupe speciale. În încăierare, cele 60 de persoane implicate s-au lovit cu răngi, sticle goale și chiar cuțite. Un bărbat a fost înjunghiat în piept și în spate și a fost dus la spital în stare gravă. Alte 6 persoane, între care o femeie de 51 de ani și un băiat de 13 ani, au fost și ele rănite, însă starea lor nu este una gravă.

Pe parcursul derulării intervenției forțelor de ordine strada pe care a avut loc încăierarea a fost închisă circulației rutiere și pietonale. Autoritățile anchetează incidentul.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...