Bătaie cu răngi şi cuţite pentru un loc de parcare. Au intervenit trupele speciale (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă şi alte şase persoane au fost rănite luni seară la Milano, după ce 60 de români de etnie romă s-au încăierat în plină stradă. Înarmați cu răngi, cuțite și sticle aceştia au pornit un adevărat război din cauza unui loc de parcare.

Incidentul extrem de violent a fost stins doar după intervenția a 50 de carabinieri, între care și trupe speciale.

Scandalul a pornit în cursul serii de marţi, la ora 18.45, după ce o persoană și-a parcat mașina în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno. La început au fost implicate doar câteva persoane, dar în scurt timp s-au adunat 60 de oameni, între care femei și copii. Potrivit Corriere della Sera, persoanele implicate în încăierare fac parte din două clanuri rivale de cetățeni de etnie romă.

Carabinierii au fost sesizați cu privire la incident și au trimis în zonă în total 50 de militari, inclusiv trupe speciale. În încăierare, cele 60 de persoane implicate s-au lovit cu răngi, sticle goale și chiar cuțite. Un bărbat a fost înjunghiat în piept și în spate și a fost dus la spital în stare gravă. Alte 6 persoane, între care o femeie de 51 de ani și un băiat de 13 ani, au fost și ele rănite, însă starea lor nu este una gravă.

Pe parcursul derulării intervenției forțelor de ordine strada pe care a avut loc încăierarea a fost închisă circulației rutiere și pietonale. Autoritățile anchetează incidentul.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...