Bătaie între adolescente din cauza unei postări pe o reţea de socializare

Data:

Share post:

Poliţiştii din Reşiţa fac cercetări după ce o adolescentă de 15 ani a lovit-o pe una de 14 ani, în urma unor postări pe reţelele de socializare

Poliţiştii din Reşiţa au deschis o anchetă după o bătaie între adolescente. O adolescentă de 15 ani a lovit-o pe o alta, de 14 ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unor postări pe reţelele de socializare.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două tinere sunt implicate într-o altercaţie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au stabilit identitatea celor două persoane.

”Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reşiţa, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuţii în contradictoriu privind unele postări pe reţelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de minora în vârstă de 15 ani”, a precizat sursa citată, pentru News.ro.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...