Bătrân urmărit şi bătut pe stradă la Hunedoara. Motivul – conducea prea încet (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Hunedoara, a fost victima unei agresiuni ieşite din comun. Acesta a fost urmărit în trafic, blocat și bătut pe o stradă din municipiu de un alt șofer. Motivul halucinant îl reprezintă faptul că bătrânul conducea prea încet. 

Incidentul a avut loc marți. Nora bătrânului a postat filmul agresiunii pe o reţea de socializare.

„Socrul meu, în vârstă de 77 de ani, a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil. Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris femeia.

Victima a ajuns la spital

În urma agresiunii, bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital în vederea unui consult medical de specialitate. Celălalt șofer, un tânăr de 29 de ani, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri.

Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere, potrivit Libertatea.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...