Bătrână din Dolj, jefuită de un tânăr care a intrat peste ea în casă. Hoţul, reţinut

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna doljeană Perişor, a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat peste o bătrână în casă şi i-a furat o sumă de bani.

Potrivit poliţiştilor, totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când tânărul în vârstă de 31 de ani, din comuna Perișor, ar fi pătruns în locuința unei bătrâne în vârstă de 82 de ani, din aceeaşi localitate, iar prin amenințări cu bătaia, ar fi determinat-o pe aceasta să-i înmâneze suma de 1.000 lei.

Bărbatul a fost reţinut.

„În urma cercetărilor efectuate şi probatoriului administrat, în cursul zilei de 5 martie, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...