Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

Data:

Share post:

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate bunica în vârstă de 86 de ani. Crima s-a produs în curtea victimei din comuna Găneasa.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Olt, în data de 30 mai 2024, în jurul orei 16.30, femeia în vârstă de 86 de ani a fost găsită de către membri familiei căzută în curte lângă o anexă, în stare de inconştienţă.

„La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar la ora 18,40 a fost constatat decesul”, transmit procurorii.

Victima prezenta mai multe leziuni la nivelul capului şi corpului, urmând a se stabili cauza decesului după autopsie.

„Din concluziile preliminare emise de SJML Olt la data de 31.05.2024 a rezultat că moartea victimei A. E. a fost violentă, stabilindu-se că între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată”, mai arată parchetul.

Lovită în cap şi sugrumată

Anchetatorii au reuşit să o identifice pe autoarea crimei, respectiv nepoatea bătrânei, o tânără în vârstă de 29 ani din Slatina. Tânăra şi-a lovit de mai multe ori bunica în zona capului şi, la final, a sugrumat-o.

„(…) s-a stabilit că, la data de 30.05.2024, în intervalul orar 14,45-16,20, cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, inculpata P. E.-M. a agresat-o pe victima A. E. (bunica sa pe linie maternă), în vârstă de 86 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului cu corpuri dure dintre care unul alungit,  victima lovindu-se de corpuri dure, urmare acestei agresiuni, după care, probabil a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona toracelui, având în vedere comprimarea toracelui între planuri dure şi, în final, a procedat la comprimarea regiunii cervicale cu mâna, cu consecinţa unei fracturi duble de os hioid (sugrumare), conform fişei de constatări preliminare întocmită de către medicul legist din cadrul SJML Olt.

Inculpata P. E.-M. (nepoata victimei A. E.) nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, susţinând că victima A. E., fiind bătrână şi bolnavă s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit în zona capului”, transmit procurorii.

Tânăra a fost reţinută, marţi, iar în cursul zilei de 12.06.2024, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatei pentru o durată de 30 zile.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...