Bătut şi cu banii luaţi. Asta a păţit un bărbat care şi-a dorit câteva clipe de tandreţe cu două femei cu mult mai tinere

Data:

Share post:

Un bărbat din Brașov nu va uita prea curând experienţa pe care a avut-o când a vrut să aibă parte de câteva ore de tandreţe cu două femei. 

În vârstă de 46 de ani, acesta și-a dat întâlnire printr-o aplicație cu două tinere, într-un apartament. Nici prin cap nu i-a trecut ce urma să i se întâmple.

Un bărbat de 46 de ani care şi-a dat întâlnire, prin intermediul unei aplicaţii de dating, cu două tinere, a fost bătut şi tâlhărit de cele două şi de un complice al acestora. A rămas fără telefon și fără 6.800 de euro. Bărbatul și-a dat întâlnire cu două tinere de 17 și 23 de ani, într-un imobil din oraşul Zărneşti. A fost așteptat acolo de cele două și un adolescent de 17 ani. Cei trei l-au imobilizat și l-au bătut, iar apoi i-au luat banii și telefonul. Prin intermediul telefonului, ar fi făcut mai multe plăți, în valoare totală de 6.800 de euro. Joi, procurorii şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au făcut şase percheziţii domiciliare în acest dosar.

Cele două tinere şi complicele lor au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de tâlhărie, lipsire de libertate, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic, scrie News.ro.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...