Bode a găsit soluţia să scape de acuzaţiile de plagiat

Data:

Share post:

Ministrul de Interne, Lucian Bode, găsește o soluție pentru a scăpa de acuzațiile de plagiat în teza sa de doctorat, scrie PRESShub.

Comisia de Etică a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj a menționat că teza este „profund viciată”, însă procesul intentat de Bode împotriva comisiei a eșuat.

Consiliul Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI) va emite o decizie favorabilă ministrului, potrivit surselor citate, constatând nereguli în teză, dar negând existența plagiatului.

Această soluție este considerată de Bode ca dovadă suficientă pentru a rămâne în politică și în conducerea Partidului Național Liberal (PNL).

Există speculații că Bode se bucură de încredere și susținere din partea colegilor săi din PNL, iar opoziția în partid nu se manifestă în mod deschis.

articolul pe larg, în PRESShub

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...