Bode pierde procesul în care cerea suspendarea hotărârii că a plagiat în teza de doctorat

Data:

Share post:

Tribunalul Sălaj a respins cererea ministrului de Interne, Lucian Bode, care a solicitat suspendarea hotărârii prin care Universitatea Babeș-Bolyai s-a autosesizat în cazul suspiciunilor de plagiat din teza sa de doctorat.

Jurnalista Emilia Șercan, care a dezvăluit că Lucian Bode a plagiat cel puțin 18,5% din teza sa de doctorat, a anunțat că Tribunalul a respins cererea lui Bode ca „nefondată”.

CITEŞTE ŞI: VIDEO de la accidentul de la cariera din Gorj, imediat după producere. Imagini care vă pot afecta emoţional!

Decizia arată că Universitatea avea dreptul să se autosesizeze și să verifice teza lui Bode.

După investigația privind plagiatul ministrului Bode, rectorul UBB, Daniel David, a declarat că teza de doctorat a lui Bode va fi analizată din nou de Comisia de etică a UBB. Comisia a decis în 10 ianuarie că suspiciunile de plagiat în teza de doctorat a lui Lucian Bode se confirmă în marea lor majoritate, potrivit PRESShub.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...